Bijgewerkt: 29 november 2022

Gratis tv en gebruik mobiele telefonie in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
04-02-2014

Als eerste ziekenhuis in de regio Amsterdam zijn in Ziekenhuis Amstelland met ingang van 3 februari 2014 de tv-diensten voor patiënten gratis. Daarnaast verdwijnt de betaalde patiënten telefoondienst aan het bed. Men kan gebruik maken van de eigen mobiele telefoon.

Patiëntentelevisie

Het bestuur van het Ziekenhuis Amstelland vindt, dat een betaalde tv-service niet meer van deze tijd is en zorgt daarom, dat alle bedden in het ziekenhuis voorzien zijn van een tv met de meest voorkomende kanalen. In de meeste ziekenhuizen is dit nog niet het geval, maar de medewerkers van Ziekenhuis Amstelland willen graag hun patiënten zo gastvrij mogelijk ontvangen.

ziekenhuis Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Ziekenhuis Amstelland


Patiëntentelefonie

In deze tijd van mobiel telefoneren wordt steeds minder gebruik gemaakt van de vaste telefoontoestellen. Ook de ligduur van patiënten wordt steeds korter, waardoor aanvragen van een telefoonverbinding aan het bed niet meer zinvol is. Daarom verdwijnt deze dienst in zijn geheel. Voor patiënten die geen mobiele telefoon tot hun beschikking hebben, wordt samen met de verpleging gezocht naar een oplossing.

Mobiel telefoneren

Mobiel telefoneren in Ziekenhuis Amstelland mag, tenzij het anders staat aangegeven. Er zijn plaatsen, waar mobiele telefoons storingen aan apparatuur kunnen veroorzaken. Maar op de meeste plaatsen in het ziekenhuis is dat niet het geval. Wel wordt patiënten gevraagd zich aan bepaalde regels te houden om de rust te kunnen handhaven.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.