Bijgewerkt: 24 juli 2024

Grea Twint ziet af van haar raadszetel

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
09-03-2010


Grea Twint ziet af van haar raadszetel voor de SP. In plaats van Grea Twint zal Patrick Adriaans,de nummer 2 op onze lijst, deze zetel innemen. Als burgercommissielid zal Grea de fractie van de SP ondersteunen.

Grea Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Grea Twint en Joep van Erp van SP op de verkiezingsavond op woensdag 3 maart 2010


De motivatie van Grea:

“Beste SP stemmers, die hun voorkeurstem op Grea Twint hebben uitgebracht. Door dit aantal voorkeursstemmen steeg ik een plaats en passeerde ik kandidaat-raadslid Patrick Adriaans, die door de ledenvergadering op plaats twee gezet is.

Graag wil ik de volgorde van de kandidatenlijst houden, wat betekent dat ik vanaf een fractiegrootte van drie zetels wel deel van de raad zou zijn gaan uitmaken. Maar bij de SP hebben, wij als grote familie, de afspraak gemaakt dat de voorkeursstemmen geen invloed mogen hebben op de hoogte van de lijst. Dat is democratie en daar houden wij ons aan. De juiste man, vrouw op de juiste plaats.

Dat wil niet zeggen, dat u stem aan mij, niet goed gebruikt gaat worden. Mijn werk bestaat uit het luisteren naar mensen, die in de problemen zitten, vergaderingen bijwonen in de wijkplatforms om te horen waar en wat er fout gaat. Ook zal ik mij als burgercommissielid voor de SP inzetten om zo mijn bijdrage te leveren aan het raadswerk.

Bij inwoners van Amstelveen, die met problemen zitten wil ik samen met de SP graag met raad en daad hulp bieden en niet zoals de andere partijen, pas twee weken voor de verkiezingen. U vindt ons geregeld in de wijken met Buurten in de Buurt. Vandaar ons motto "Stem op drie maart op de partij waar je na vier maart ook nog wat aan hebt".

Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om u het volgende onder de aandacht te brengen: Naast mijn activiteiten voor de SP, ben ik oprichtster van de Stichting Voedselbank Amstelveen. Ik wil u vragen even een kijkje te nemen op deze site: www.amstelveen.sp.nl/voedsel/voedselbank.stm en aandacht te vragen voor de minstbedeelden in onze gemeente. Wij voorzien momenteel 17 gezinnen (44 personen) van voedselpakketten. Financiële hulp blijft nodig in deze moeilijke tijd elke gift is van harte welkom.

Met vriendelijke groet, Grea TwintAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.