Bijgewerkt: 28 juni 2022

GroenLinks-Amstelveen in gesprek met de bewoners van de stad

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen
15-01-2018

GroenLinks-Amstelveen gaat graag in gesprek met de inwoners van Amstelveen, daarom gaan we regelmatig de wijken in. Afgelopen zaterdag 13 januari 2018 waren we in de wijk Patrimonium. Wat doen we bij zo een wijkbezoek? We informeren mensen over de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 en we vertellen, dat GroenLinks graag hoort wat er speelt in de wijk.

Foto Amstelveen
(Foto GroenLinks-Amstelveen - 2018)

GroenLinks-Amstelveen gaat graag in gesprek met de inwoners van Amstelveen, daarom gaan ze regelmatig de wijken in. Afgelopen zaterdag 13 januari 2018 waren ze in de wijk Patrimonium


In de wijk Patrimonium waren de reacties warm en positief. Bewoners van deze wijk hebben het naar hun zin, toch zijn er ook punten van zorg. Genoemd werden: de toename van overkomende vliegtuigen en de fijnstof en geluidsoverlast die dat met zich meebrengt; de drukke verkeerssituatie in de Oude Karselaan, toegangsroute naar het Amsterdamse Bos, en bewoners uitten zorgen over de Amstelveense woningmarkt. Ook hier Amstelveners die hun kinderen noodgedwongen zien vertrekken naar andere gemeenten. GroenLinks neemt deze punten ter harte. Mocht je ook iets kwijt willen over je wijk, of wil je meer weten over GroenLinks in Amstelveen, we zijn iedere eerste donderdag van de maand te vinden in P60 vanaf 19:00 uur. Onze volgende huis-aan-huis actie is op 27 januari en de volgende borrel op 1 februari 2018. Meer info op www.amstelveen.groenlinks.nl  of op Facebook.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.