Bijgewerkt: 28 november 2021

GroenLinks-Amstelveen verkiezingsprogramma bijeenkomst in P60

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen
13-05-2013

GroenLinks-Amstelveen organiseert op dinsdag 28 mei 2013 vanaf 20.00 een openbare bijeenkomst in P60 over hun verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Hier bespreken zij de ingeslagen richting en dilemma’s met het publiek. Iedereen die daaraan mee wil denken is van harte welkom.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Axel Boomgaars, fractievoorzitter van GroenLinks-Amstelveen


GroenLinks in Amstelveen is al een tijdje bezig met het schrijven van hun verkiezingsprogramma. De partij vindt het daarbij belangrijk om een avond te organiseren over de kant die ze opgaat. Fractievoorzitter Axel Boomgaars, die de avond zal leiden:

“Op deze avond gaat het om de ingeslagen richting door de programmacommissie en de dilemma’s die wij nog voor ons zien. Het wordt geen avond voor elk individu om specifieke punten aan te leveren, maar juist om met zijn allen onze bredere visie voor de aankomende jaren te bespreken, en dat basis te laten zijn voor verder schrijfwerk.”

Op de avond zal een inleiding worden gegeven over de stand van zaken rondom het verkiezingsprogramma en de belangrijkste dilemma’s die GroenLinks voor de aankomende jaren ziet worden besproken. Dat gaat bijvoorbeeld over de taken op het gebied van de zorg die vanuit Den Haag met flinke bezuiniging naar de gemeentes komen en hoe Amstelveen groen kan blijven, terwijl er meer mensen willen komen wonen.

Het is een publieke bijeenkomst, dus iedereen is welkom. Boomgaars: “De kant die wij als partij opgaan moet aansluiten bij wat er in Amstelveen leeft en daarbij is inspiratie van buiten altijd belangrijk: niet alleen van betrokken leden, maar iedereen die geïnteresseerd is in wat wij doen. Zo gaan we voor een beter programma, waar meer mensen zich bij betrokken voelen.” De avond duurt van 20.00 tot +- 22.00 in P60 aan het Stadsplein 100a, 1181 ZM Amstelveen, inloop vanaf 19.30, vooraf aanmelden is niet nodig.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS