Bijgewerkt: 28 november 2021

GroenLinks-Amstelveen wil actie op verzakte fietspaden in de stad

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen
29-09-2014

GroenLinks Amstelveen wil, dat het college van B en W actief aan de slag gaat met het aanpakken van de verzakte fietspaden in de stad. Onlangs kwam in het nieuws dat op meerdere plekken in Amstelveen de fietspaden van slechte kwaliteit zijn. In de aankomende raadsvergadering gaat de partij hier vragen over stellen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Een levensgevaarlijke fietspad in Amstelveen


De gemeente Amstelveen heeft de laatste tijd veel meldingen gekregen van verzakte fietspaden, of loszittende tegels. Het college van B en W claimt, dat dat komt vanwege de droge weersomstandigheden. Daarop heeft ze bordjes bij de gewraakte plaatsen neergezet en vraagt ze Amstelveners om problemen te melden. Volgens GroenLinks-raadslid Martin Kortekaas is dat niet voldoende: “Het is natuurlijk goed, dat de gemeente heeft toegezegd naar een oplossing te zoeken, maar het probleem van de gevaarlijke situaties is daarmee nog niet weg. Daar moet snel iets aan gebeuren, want iedereen moet veilig kunnen fietsen.”

Daarom zal GroenLinks in de aankomende gemeenteraadsvergadering mondelinge vragen stellen over dit thema. Kortekaas:  “Ik wil weten, wanneer alle knelpunten zijn opgelost en ik ben benieuwd, of dit een structureler onderhoudsprobleem is, waar de gemeente misschien meer geld voor vrij zou moeten maken.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS