Bijgewerkt: 6 december 2021

GroenLinks houdt van het OV!

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks
09-02-2011

Valentijnsdag, maandag 14 februari 2011

GroenLinks Noord-Holland viert op 14 februari 2011 een verjaardagsfeestje. De Zuidtangent rijdt alweer bijna tien jaar! Dit is de snelle en frequente bus die van Amsterdam Zuidoost via Schiphol naar Haarlem rijdt én de verbinding legt tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC.

Op Valentijnsdag zetten onder andere Marijke Vos en Lene Grooten - GroenLinks kandidaten - de reizigers van de Zuidtangent in het zonnetje.

De start is op station Bijlmer Arena. De GroenLinks afdeling  Zuidoost deelt aldaar in alle vroegte zoete lekkernijen uit. Om half negen stappen Eerste Kamerkandidaat Marijke Vos en Provinciale Statenkandidaten voor Noord-Holland Lene Grooten, Ellen Raadschelders, Njal van Woerden en Paulien Gankema op de Zuidtangent 300 richting Haarlem.

Onderweg stappen ze op diverse stations uit. Bij Zuid WTC stapt er een ploeg GroenLinksers op bus 310 en ergens onderweg zullen zij elkaar vinden...

Bij de haltes in Amstelveen Busstation, Hoofddorp en Haarlem ontvangen leden van GroenLinks de reizigers met hartverwarmende Valentijnskaarten en rinkelende fietsbellen.

Waar zijn de GroenLinks kandidaten te vinden op 14 februari?

-   8.00 uur op Station Bijlmer/Arena

-   8.45 uur op Busstation Amstelveen

-   9.30 uur op Treinstation Schiphol

- 10.45 uur op Station Hoofddorp

- 12.00 uur op Station Haarlem

GroenLinks in  Amstelveen en Ouder-Amstel zijn  blij met een snelbus als de 300. Voor ons is dit nog maar het begin van de ontwikkeling van meer hoogwaardig openbaar vervoer in onze regio.

We weten ons ondersteund door de stappen, die GroenLinks Noord-Holland heeft genomen en opnieuw gaat zetten, ook in de komende vier jaar! GroenLinks is groot voorstander van meer en beter openbaar vervoer.

Wij willen in de Noord-Holland investeren in extra spoorcapaciteit, goede busverbindingen en slimme alternatieven - zoals lightrail en trams - inzetten voor het autoverkeer. Zo maken we de provincie bereikbaar en werken we aan een beter milieu!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.