Bijgewerkt: 28 november 2021

GroenLinks is een partij zonder regie

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen / GroenLinks-Amstelveen
14-02-2012

De kwaliteit van de GroenLinks berichten naar de pers over het onderwerp Amstelveenlijn bewijst, dat deze partij vooringenomen standpunten huldigt die niet sporen met de werkelijkheid. Met Maarten van Poelgeest, een hoofdrolspeler v.w.b. de Zuid-As, had de Amstelveense afdeling alle achtergrond info kunnen verkrijgen en was voorkomen dat er nu onzin wordt verspreid.

vervenne Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Walter Vervenne, raadslid van VVD-Amstelveen


GroenLinks was als partij dit afgelopen weekend nog bijeen om over Kunduz te spreken. De gelegenheid om ook partijbonzen uit Amsterdam te spreken. Blijkbaar is de fractievoorzitter-regie in die fractie zoek.

Met vriendelijke groet, Walter Vervenne, raadslid VVD-Amstelveen


Sander Mager fractievoorzitter van GroenLinks-Amstelveen reageert ook direct:

'Beste Walter,

Zowel ikzelf als Tessa van Wijnen hebben inderdaad afgelopen zaterdag met Maarten van Poelgeest gesproken. Bijgaand ons volledige persbericht, dat daarna door Tessa verstuurd is. Daar staat volgens ons geen onzin in.

mager Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Sander Mager fractievoorzitter van GroenLinks-Amstelveen


Maar het is inderdaad wel wat kritischer dan de jubelzang van de coalitie. Jammer, dat je dan meteen zo in een kramp schiet. En dan als reactie naar de pers en slechts in cc aan mij, dapper en collegiaal hoor! Mag het nu weer gewoon op de bal en niet op de man? Dus leg vooral uit en geef bewijzen, dat de garanties waar wij om vragen er al wel zijn.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS