Bijgewerkt: 4 maart 2024

Groene pluim voor vereniging Langs de Akker

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen
23-02-2010

Op zaterdagochtend 20 februari 2010 heeft Hans Koot, raadslid GroenLinks, aan de voorzitter mevrouw E. Schweers van volkstuinvereniging Langs de Akker de 'Groene Pluim' uitgereikt. Hans Koot: "Dit complex doet aan natuurlijk tuinieren en stelt zich open voor andere bezoekers.

GroenLinks is voor het behoud van Langs de Akker. Het past in onze plannen voor een duurzaam A9 en onze gezonde tunnelvisie voor dit project". Na het bezoek aan Langs de Akker fietste mens langs een ander succes van GroenLinks: Geen golfbaan in de Middelpolder. Dankzij de inzet van insprekers en belangstellenden is de golfbaan in de Middelpolder van de baan. "Deze mensen verdienen ook  een Groen Pluim" zei Hans Koot.

GroenWerkt Amstelveen
(Foto GL-Amstelveen - 2010)

Raadslid Hans Koot draagt het estafettestokje Groen Werkt over aan Jacqueline de Maa van GroenLinks Ouder-Amstel


Op de brug aan de Amstel droeg hij het estafettestokje Groen Werkt over aan Jacqueline de Maa van GroenLinks Ouder-Amstel. In Ouder-Amstel doet GroenLinks voor het eerst mee. Deze fietstocht maakte onderdeel uit van de fietsestafette waarbij is toegelicht dat Groen Werkt, omdat bij deze punten GroenLinks heeft gezorgd voor goede oplossingen. De tocht ging door vijf plaatsen van Amstelveen langs Ouderkerk a/d Amstel, Duivendrecht, en Diemen naar het Amsterdamse Oosterpark. Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.