Bijgewerkt: 7 september 2024

Grote zomerexpositie 2024 in DeNieuweGalerie

Nieuws -> Cultuur

Bron: Vereniging AmstellandKunst
21-07-2024

DeNieuweGalerie, een pop-up van kunstenaars uit de regio Amstelland, biedt deze zomervakantie aan gasten van het Stadshart Amstelveen een fantastische kans om originele kunst te bekijken en te kopen.

De grote zomerexpositie laat zien wat kunstenaars uit de regio te bieden hebben. Modern, klassiek, figuratief en abstract, beelden, vazen, sieraden en kleine design werkjes: er is van alles te zien. De galerie blijkt na ruim een jaar van haar bestaan voor winkelend publiek een aantrekkelijke afwisseling tussen de bekende locaties met kleding- en eetwaren.

Foto Amstelveen
(Bron AVK - 2024)

Werken van de kunstenaars op de website van de Vereniging AmstellandKunst

Met deze zomerexpositie biedt DeNieuweGalerie zes weken lang - vanaf vrijdag 19 juli tot en met zondag 25 augustus 2024 - een kans om in deze vakantietijd een origineel cadeau te kopen van een kunstenaar uit Amstelland en omstreken.

Leden van de Vereniging AmstellandKunst, die de galerie runnen, geven graag informatie over de kunstenaars en hun werk. Zomergasten zijn van harte welkom voor een gesprekje over kunst en interieur! Met een kopje koffie of thee kunnen bezoekers rustig op de zitbank kijken naar de werken op de salonwanden. DeNieuweGalerie is vrijdag, zaterdag en zondag geopend tijdens reguliere winkeltijden.

Locatie: winkelcentrum Stadshart Amstelveen winkel 109 nabij Xenos en YAYA. Zomerexpositie: vrijdag 19 juli t/m zondag 25 augustus 2024. Website https://www.denieuwegalerie.nl/



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.