Bijgewerkt: 24 juni 2024

Hans Spekman bezocht vergadering PvdA-Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: Amstelveenweb / PvdA-Amstelveen
22-03-2012

Koos Boering, voorzitter van PvdA-Amstelveen is tijdens de voorjaarsvergadering in het P60 Café op woensdag 21 maart 2012 afgetreden. Na 7 jaar penningmeester- en 4 jaar voorzitterschap van de afdeling, heeft hij besloten om zich niet opnieuw herkiesbaar te stellen.

pvda Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Maaike Lürsen de nieuwe voorzitter van PvdA-Amstelveen met oud-voorzitter Koos Boering tijdens de voorjaarsbijeenkomst in P60


pvda Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Dolf Veenboer, fractievoorzitter van PvdA-Amstelveen vertelt over de taken van de lokale afdeling


Hij heeft de afgelopen jaren ervaren als een plezierige tijd en het was goed samenwerken met veel enthousiaste leden, maar door zijn drukke werkzaamheden kan hij de komende tijd niet meer verwezenlijken wat een PvdA voorzitter in deze roerige tijden moet kunnen betrachten.

pvda Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Hans Spekman voorzitter van de landelijke PvdA-tijdens zijn presentatie over zijn 'nieuwe partij', die in de toekomst veel groter moet worden


Voorzitter van de landelijke PvdA, Hans Spekman in Amstelveen vertelt over het verleden en de toekomst van de PvdA

pvda Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De leden van de partij volgen het indrukwekkende verhaal van Hans Spekman


Hij was ook zeer verheugd dat het bestuur in de persoon van Maaike Lürsen, een uitstekende en ervaren vervanger heeft gevonden, waar de afdeling de komende jaren mee vooruit kan. Hij wenste haar veel succes toe.

pvda Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het nieuwe bestuur van PvdA-Amstelveen


De nieuwe partijvoorzitter Hans Spekman van de landelijke PvdA, kwam ook naar het café en hij vertelde heel uitgebreid zijn persoonlijke verhaal over hoe hij in de politiek ging en waarom. Later vertelde hij over de huidige politieke situatie en beantwoordde de vragen van de aanwezigen.

Johannes Leonardus (Hans) Spekman (1966) is vanaf 22 januari 2012 de partijvoorzitter van de Partij van de Arbeid. Daarvoor was hij vanaf 2006 namens die partij lid van de Tweede Kamer. Hij was ook wethouder in de gemeente Utrecht samen met Jan van Zanen, nu de burgemeester van AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.