Bijgewerkt: 28 juni 2022

Herbert Raat is de lijsttrekker van VVD-Amstelveen in 2018

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
31-10-2017

Gisteravond 30 oktober 2017 is tijdens de ledenvergadering van de VVD Amstelveen e.o. wethouder Herbert Raat van de VVD unaniem benoemd tot lijstrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. De wethouder liet tijdens zijn benoeming weten 'het een voorrecht te vinden' om de rol van lijsttrekker voor de derde keer te mogen vervullen. Hij sprak zijn dank uit aan de leden, bestuur en fractie voor het vertrouwen. In zijn toespraak blikte Raat terug op de afgelopen jaren. 'Ondanks de economische crisis staat Amstelveen er goed voor. Een verleden heb je, toekomst moet je maken, -vind ik altijd een mooi citaat. Het is geen vanzelfsprekendheid, dat het goed gaat, elke dag zullen we voor Amstelveen moeten knokken'.

Foto Amstelveen
(Foto Anko Stoffels - 2017)

Vlnr.: Claudio Mancinelli voorzitter van VVD-Amstelveen, Herbert Raat wethouder, raadslid Janneke Leegstra en fractievoorzitter Kees Noomen in restaurant The WineKitchen at Sea op 30 oktober 2017


'Daarom is het belangrijk is, dat we de financiën op orde houden. Zo worden we niet gedwongen ons ‘tafelzilver’ zoals groen en de sportvelden in de uitverkoop te doen. Ik blijf me graag voor u en de rest van Amstelveen met hart en ziel inzetten. Samen kunnen we ervoor zorgen, dat dit de gemeente blijft, waar je graag wilt wonen en ondernemen. Een plaats, waar onze kinderen goed kunnen opgroeien en waar je oud wilt worden' - aldus de lijstrekker.

Herbert Raat is voor de derde keer gekozen op basis van bewezen ervaring  en zijn tomeloze inzet voor Amstelveen, aldus bestuursvoorzitter Claudio Mancinelli. Hij krijgt in de campagne de support van een team van sterspelers, waarmee hij Amstelveen maximaal zal kunnen bedienen. Sinds 2014 beheert Herbert Raat als wethouder de portefeuilles Financiën, Zorg en gezondheid, Wonen, A9, Vastgoed, Stadshart en Personeelszaken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.