Bijgewerkt: 12 juni 2024

Het Amstelbad gaat weer open

Nieuws -> Ouderkerk

Bron: Anja Brands
13-04-2010

Zaterdag 1 mei 2010 opent het Amstelbad in Ouderkerk aan de Amstel de deuren voor een nieuw seizoen. Om 14:00 uur wordt gestart met het traditionele ‘kwartjesduiken’. De week voorafgaand aan de opening vindt de voorverkoop van abonnementen plaats waarbij abonnementen met korting kunnen worden aangeschaft.

De afgelopen winter hebben de vrijwilligers hard gewerkt om het bad weer klaar te stomen voor een nieuw seizoen. Zo is onder andere het terras rondom het zwembad vernieuwd, hebben banken nieuwe plekken gekregen, is er geverfd en gesnoeid en is er dankzij de gemeente ook een nieuw grasveld aangelegd. Het bad is nu helemaal klaar voor een nieuw seizoen.

Amstelbad Amstelveen
(Foto Amstelbad - 2009)

Het Amstelbad in Ouderkerk aan de Amstel


Abonnementen met korting

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 april 2010 vindt de voorverkoop van abonnementen en leskaarten plaats. De kassa van het Amstelbad is hiervoor op vrijdag open van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 15:00 uur.

Voor een gezinsabonnement betaalt u tijdens de voorverkoop € 115,- (normaal € 135,-) en voor een los abonnement € 45 (normaal € 55). Ook kan ter plekke worden ingeschreven voor zwemlessen. Het is belangrijk om recente pasfoto’s mee te nemen voor alle gezinsleden waarvoor het abonnement geldt.

Geen wachtlijst zwemlessen

Het Amstelbad kent géén wachtlijst voor zwemlessen. Bovendien zijn de tarieven de laagste in de regio: 60 lessen voor het A-diploma kosten € 190,- omgerekend is dit per les ongeveer € 3-. De zwemlessen starten maandag 10 mei. Het afzwemmen vindt plaats op zondag 12 september. De minimumleeftijd is vijf jaar. Inschrijven kan tijdens de voorverkoop of via het inschrijfformulier op de website: www.amstelbad.nl/zwemlessen.

Kluszaterdag

De laatste klussen voor de opening van het nieuwe zwemseizoen worden geklaard op de traditionele kluszaterdag op zaterdag 24 april. Dan kan iedereen, handig of niet, de handen uit de mouwen steken voor het Amstelbad. Kom tussen 10:00 en 17:00 uur een handje helpen! Wilt u vaker klussen met het klusteam of op een andere manier uw bijdrage leveren aan het Amstelbad? Bel dan met Marga de Nooij, telefoon: 020 -497 88 77.

Meer informatie

In de Amstelbad Informatiegids 2010 staat alle informatie over de openingstijden, tarieven, zwemlessen en speciale dagen in het Amstelbad. Als u geen exemplaar heeft ontvangen, kunt u dit alsnog bij het gemeentehuis of bij de bibliotheek in Ouderkerk a/d Amstel ophalen. Alle informatie staat ook op de website: www.amstelbad.nl.

Adres: Het Amstelbad Wethouder Koolhaasweg 10 1191 EB  Ouderkerk aan de Amstel Telefoon(020) 496 14 00 E-mail: info@amstelbad.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.