Bijgewerkt: 8 december 2021

Het Amstelveense Verkiezingsdebat is op 20 februari 2014

Nieuws -> Politiek

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
20-02-2014

De gemeenteraadsverkiezingen staan weer voor de deur, maar op wie gaat u stemmen? Waar gaan de partijen zich de komende jaren op richten? En wat kunnen de Amstelveense politieke partijen betekenen voor de ondernemers?

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Campagnebord langs de Keizer Karelweg, naast het Cobra MuseumAls vertegenwoordiger van het Amstelveense bedrijfsleven weet de Ondernemersvereniging Amstelveen als geen ander, wat er leeft onder de ondernemers en heeft daarom ook regelmatig contact met de raadsleden. Alle lijsttrekkers van de politieke partijen in Amstelveen nemen deel aan het debat op donderdag 20 februari 2014. Aan de hand van duidelijke stellingen worden zij flink aan de tand gevoeld.

Foto Amstelveen
(Bron OA - 2014)

Het Amstelveense Verkiezingsdebat 2014 wordt begeleid door debatleider Dick Hulsebosch in het Amstelveen College aan de Sportlaan 27


Het verkiezingsdebat is toegankelijk voor alle ondernemers in Amstelveen en wordt gehouden in het nieuwe pand van het Amstelveen College, Sportlaan 27 in Amstelveen. Het debat wordt geleid door Dick Hulsebosch, senior beleidsadviseur Kamer van Koophandel Amsterdam. Hij is bekend met Amstelveen en weet als geen ander een discussie goed te leiden.  Na het debat nodigen wij u uit om samen met de lijsttrekkers en de andere ondernemers een drankje en een hapje te nuttigen.

Het programma is als volgt:

17.00 uur ontvangst
17.30 uur aanvang debat
19.00 uur borrel
19.30 uur buffet
21.00 uur einde

U kunt zich aanmelden voor het verkiezingsdebat en of het buffet via info@oa-amstelveen.nl . De kosten voor het buffet bedragen € 17,50 (inclusief drankjes). U ontvangt achteraf een factuur hiervoor.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.