Bijgewerkt: 2 december 2023

Het CDA houdt groot Amstelveens pensioendebat bij Libris Venstra

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
27-01-2016

CDA-Amstelveen fractie houdt op woensdag 10 februari 2016 in het cafégedeelte van Boekhandel Venstra een debatavond over ons pensioenstelsel. Deelnemers aan het debat zijn CDA-Tweede Kamerlid Pieter Omzigt (1974) en Hans Biesheuvel (1965), voorzitter ONL voor Ondernemers.

Foto Amstelveen
(Bron CDA-Amstelveen - 2016)

Hans Biesheuvel en Pieter Omzigt debatteren over het pensioenstelsel in Nederland bij Libris Venstra op woensdag 10 februari 2016


Op basis van zijn dossierkennis ontwikkelde Pieter Omzigt zich tot dé pensioenexpert van de Tweede Kamer. Hij wordt omschreven als een ‘echt financieel kanon’. Ondernemer en investeerder Hans Biesheuvel was jarenlang voorzitter van MKB Nederland en lid van de SER. In 2013 richtte hij ondernemersorganisatie ONL voor Ondernemers op.

Tijdens het debat komt een aantal actuele pensioenvragen aan de orde, zoals: ‘krijgen ouderen te weinig pensioen?’; ‘betalen jongeren en werkgevers teveel?’ en ‘hoe houden we ons pensioenen goed en de risico’s beheersbaar?’ Omzigt en Biesheuvel debatteren met elkaar, met de mensen in de zaal en met Michiel Hietkamp van CNV Jongeren en Willem van der Spek van de ouderenorganisatie PCOB. Debatleider is Reinout Wibier, hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg. Het debat begint om 19:30 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur. Na het debat is er vanaf 21.00 uur een Meet & Greet. Iedereen is welkom. Adres: Boekhandel Venstra Stadsplein 102A AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.