Bijgewerkt: 27 november 2021

Informatieavond over het Nationaal ZorgFonds in Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
26-06-2016

Op vrijdagavond 1 juli 2016 organiseert het Nationaal ZorgFonds een informatieavond. Iedereen is welkom vanaf 19.30 in wijkcentrum Alleman, Den Bloeijenden Wijngaerdt 1, Amstelveen. Het programma start om 20.00 uur. Onze speciale gast is David Hollanders, universitair docent en schrijver van het artikel ‘De vrije zorgmarkt is een onvrij zorgkartel’. De avond wordt aan elkaar gepraat door Jan Troost, voorvechter van gelijke rechten voor mensen met een beperking.

Op deze avond wordt informatie gegeven over het Nationaal ZorgFonds en komen er ook professionals aan het woord over hun ervaringen met de grote zorgverzekeringen die het op dit moment nog voor het zeggen hebben. Zorgverzekeraars die ieder jaar gemiddeld een miljard euro winst maken en dat niet aan zorg besteden. Wel worden er jaarlijks honderden miljoenen uitgegeven aan reclamecampagnes. En wie ziek is wordt beboet met een 385 euro.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Wijkcentrum Alleman


Dit kan anders.

Het is tijd voor één Nationaal Zorgfonds. Zonder onnodige bureaucratie, zonder geldverslindende reclame en zonder torenhoge salarissen voor zorgbobo’s. Het eigen risico schaffen we af, want dat weerhoudt mensen ervan om naar de dokter te gaan. U kunt op 1 juli 2016 meepraten over het Nationaal ZorgFonds met de aanwezige sprekers en professionals. Uw steun betuigen voor dit initiatief kunt u op de website www.nationaalzorgfonds.nl. Dat is op de avond zelf natuurlijk ook altijd mogelijk.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS