Bijgewerkt: 25 april 2024

Informatieve lifestylemiddag in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
20-08-2022

Zaterdag 1 oktober 2022 is er een informatieve lifestylemiddag in Ziekenhuis Amstelland voor (ex)borstkankerpatiënten, georganiseerd door het mammateam van Ziekenhuis Amstelland. De middag is van 13.30 tot 17.00 uur.

U bent welkom! En neem vooral uw vriendin, zus of dochter mee. Het belooft een mooie middag te worden. Een Ladies Day met sprekers op het gebied van: Complementaire (aanvullende) zorg, Voeding en gewichtsbeheersing, Seksualiteit. De middag wordt actief afgesloten door sportcoach Mieke Regelink van Amstelveen Sport.

Foto Amstelveen
(Bron AmstelveenSport - 2022)

Mieke Regelink buurtsportcoach Volwassenen en MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen) docent van AmstelveenSport


Naast de sprekers zijn er ook kraampjes met informatie over o.a. lingerie/protheses, Look Good Feel Better en terugkeer naar het werk. U kunt deze middag natuurlijk ook vragen stellen aan ons mammacareteam. Aan het eind van het programma kunt u napraten onder het genot van een drankje. De toegang is gratis. Het is wel wenselijk dat u zich aanmeldt via onze website www.ziekenhuisamstelland.nl/nieuws/agenda. Het mammateam hoopt u te zien en te spreken deze middag!

Ziekenhuis Amstelland: aangenaam dichtbij. Ziekenhuis Amstelland is een deskundig en vooral menselijk ziekenhuis. Met bijna 1000 medewerkers werken we op vele fronten samen aan de kwaliteit van ieders leven. Met kennis en kunde. Met hart en ziel. 24 uur per dag. 7 dagen in de week. Bij ons kan iedereen terecht voor vrijwel alle specialismen, voor snelle diagnose en een persoonlijke behandeling. Van spoedeisende hulp tot intensive care. Van advies tot opname. Van voorzorg tot nazorg.

Dankzij onze centrale ligging zijn we altijd dichtbij voor alle inwoners van de gemeenten Amstelveen, Ouder- Amstel, Uithoorn, Aalsmeer, Ronde Venen en Amsterdam. We zijn er voor iedereen van welke achtergrond, leeftijd of in welke levensfase dan ook. Bovendien hebben we een bijzondere functie voor de Joodse gemeenschap. Als regioziekenhuis zijn we nauw verbonden met de huisartsen, omliggende ziekenhuizen en andere zorgverleners in de regio. Adres: Ziekenhuis Amstelland Laan van de Helende Meesters 8, 1186 AM Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.