Bijgewerkt: 15 juni 2024

Jaap Prent is trots op waardering van bbA

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
20-06-2023

Afgelopen vrijdag 16 juni 2023 hebben voorzitter Peter Bot en secretaris Frits Suer van Burgerbelangen Amstelveen Jaap Prent bezocht om hem de benoeming tot lid van verdienste van bbA thuis te overhandigen.

Deze benoeming werd op het jubileumfeest van de partij bekend gemaakt, maar Jaap kon daar zelf om gezondheidsredenen niet bij zijn. Peter Bot wees er nog eens op, dat Jaap in zijn actieve tijd iedere bijeenkomst van de wijkplatforms bijwoonde en daardoor voor vele Amstelveners het gezicht van bbA werd.

Foto Amstelveen
(Foto BBA - 2023)

Jaap Prent (86) met zijn BBA- Lid van Verdienste certificaat op 16 juni 2023. BBA heeft op 6 februari 2017 afscheid genomen van de heer Prent, burgerlid van de partij. Jaap Prent was gedurende 15 jaar het gezicht van Burgerbelangen Amstelveen naar de burgers toe

Zijn vrouw Mary zegt: 'Jaap miste eigenlijk geen enkele bijeenkomst. Ik zei wel eens, moet je nu alweer weg, maar dan zei hij; ja, de mensen rekenen er op en ook onze raadsleden. Die stuurde ik altijd een dag later een verslag van de bijeenkomst.' Prent: 'Ik deed dat zodat iedereen van bbA kon weten wat er in de wijken speelde. En daar zitten toch onze kiezers. Daar moeten we naar luisteren.' Jaap is nu behoorlijk aan huis gebonden. Hij heeft moeite met lopen en staan. Maar hij volgt nog wel alles wat er in zijn partij gebeurt. Eerder op het jubileumfeest van 4 juni 2023 werd ook Chris Smeenk benoemd tot lid van verdienste.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.