Bijgewerkt: 25 mei 2024

Jeep wordt verloot voor Ride for the Roses

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Ride for the Roses
13-07-2011

Twee sponsoren van de Ride for the Roses organiseren een loterij met als hoofdprijs een authentieke Willy's Jeep DJ-5 uit 1978, die geheel is beschilderd door Herman Brood. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

De jeep, die nu nog in het bezit is van Stefan Eveleens van Stevaco Vastgoed, is ooit compleet beschilderd door Herman Brood, die in zijn hoogtijdagen als kunstenaar ook auto’s onder handen nam.

jeep  Amstelveen
(Foto Ride for the Roses - 2011)

Roy Vork en Stefan Eveleens in de door Herman Brood beschilderde Jeep


Eveleens: “Ik heb de auto ooit gekocht met het idee er iets mee te doen voor een goed doel. Dat is dus de Ride for the Roses geworden. De auto rijdt prima, hij is zelfs APK gekeurd. En omdat de jeep meer dan 25 jaar oud is, hoeft de winnaar er ook geen wegenbelasting over te betalen.”

Hoeveel de auto exact waard is, is niet bekend. Maar andere Willy’s Jeeps die door Herman Brood zijn beschilderd, brachten tussen de 10.000 en 20.000 euro op. Alfa Accountants in Aalsmeer heeft de coördinatie van de loterij op zich genomen. Directeur Roy Vork: “Wij ondersteunen dit mooie initiatief graag. We hebben inmiddels loten laten drukken, die worden verkocht voor 25 euro per stuk. Iedereen die een lot koopt, maakt kans op dit unieke rijdende kunstwerk.”

De loten zijn te koop via Alfa Accountants in Aalsmeer, tel: 0297-320960. Ook kunt u mailen naar: aalsmeeradministratie@alfa-accountants.nl . De trekking zal op 9 september 2011 worden verricht door notaris Buma van Buma Algera Notariaat in Amsterdam.

Ook meedoen aan de Ride for the Roses op 4 september 2011 is nog steeds mogelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden: een cycle tour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Doe mee en steun KWF Kankerbestrijding! Voor meer informatie over aanmelden en sponsoring: www.ridefortheroses.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.