Bijgewerkt: 6 december 2021

Jeroen van Leeuwen wordt fractie-assistent van ChristenUnie-Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: ChristenUnie-Amstelveen
16-02-2015

p>De éénvrouwsfractie van de ChristenUnie in de Amstelveense gemeenteraad wordt per half februari 2015 ondersteund met een fractie-assistent. De 22-jarige Jeroen van Leeuwen zal de fractie op alle mogelijke gebieden ondersteuning gaan bieden.

Jacqueline Koops, fractievoorzitter van de ChristenUnie-Amstelveeen: "We zijn ontzettend blij met de komst van Jeroen. De steunfractie bestaat nu uit Maria Vlaar (commissielid RWN) en ik. We zaten tot over onze oren in het werk en kunnen hulp goed gebruiken. We zien in Jeroen een talentvolle, snelle denker die zaken praktisch kan aanpakken. Hij heeft een brede interesse in mensen en politiek en kan ad hoc zaken aanpakken. Daarnaast is het ook een zeer prettige persoonlijkheid."

Foto Amstelveen
(Bron ChristenUnie-Amstelveen - 2015)

Jeroen van Leeuwen, fractie-assistent van ChristenUnie-Amstelveen


Jeroen van Leeuwen studeert politicologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na zijn VWO heeft hij enkelen jaren voltijds bij Jeugd met een Opdracht (een internationale christelijke jongerenorganisatie bestaande uit christenen vanuit verschillende kerkelijke richtingen). Hij zal de fractie op alle mogelijke gebieden ondersteuning gaan bieden. Met name zal hij de contacten onderhouden met de achterban, de Amstelveense inwoners en maatschappelijke instellingen. Indien u contact wenst met de fractie, kunt u met Jeroen contact opnemen. E-mail is: fractie@amstelveen.christenunie.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.