Bijgewerkt: 4 maart 2024

Jongeren Waardhuizen aan de slag voor VVD

Nieuws -> Politiek

Bron: Herbert Raat
15-02-2010

Door Herbert Raat (VVD)
Herbert Raat Amstelveen

'Wie gooide net die sneeuwbal'? vroeg VVD-collega Hans Bulsing aan vier jonge jongens voor de snackbar in Waardhuizen. Iets eerder had hij een sneeuwbal voorbij zien komen en de jongens 'onopvallend' de andere kant zien opkijken.

VVD Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2010)

Herbert Raat lijsttrekker VVD-Amstelveen met kandidaat raadslid Tim Lechner in Waardhuizen met de jongetjes


Na een kopje koffie in de snackbar wilden Hans Bulsing, Tim Lechner, Kees Noomen en ik net weer op pad om onze folders te bezorgen toen de vier nieuwsgierige jongens polshoogte kwamen nemen. "Ik niet meneer" kwam uit drie monden, de vierde keek schuldbewust.

VVD Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2010)

Herbert Raat, Tim Lechner en Hans Bulsing in Waardhuizen met het nieuwe flyerteam van VVD-Amstelveen


Om andere politieke partijen te verzekeren van een veilige doortocht in Waardhuizen vroeg ik of ze wat wilden bijverdienen. "Graag meneer", was het antwoord. Vervolgens gingen ze met een pak folders van de VVD en een paar euro's rijker enthousiast op weg naar de eerste brievenbus. Dus mochten we in Waardhuizen bovengemiddeld veel stemmen binnen halen op 3 maart tijdens de gemeenteraadsverkiezingen dan is dat dankzij onze sneeuwbalgooiers.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.