Bijgewerkt: 8 december 2021

Kandidatenlijst van de VVD-Amstelveen is ongewijzigd

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
19-11-2013

Op dinsdag 12 november 2013 hebben de VVD-Amstelveen leden in een besloten vergadering de definitieve kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014.

De advieslijst kende op de ‘in principe’ verkiesbare plaatsen veel reeds gevestigde namen, maar ook enkele onbekenden waarvan Rob Ellermeijer op nummer 6 de hoogste nieuwe binnenkomer is. Huidig fractieleden Tim Lechner en Marius Rietdijk waren op aanvankelijk onverkiesbare plaatsen terechtgekomen.

vvd Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2013)

Vlnr.: Arik Suissa, Tom Coumans, Inza Gast, Remco Snoek, Walter Vervenne, Tim Lechner, Marius Rietdijk, Janneke Leegstra, Paul Feenstra, Arjan Gerritsen, Herbert Raat, Tom Ponjee, Frank Kuyper, Kees Noomen, Bas Zwart, Marten Tilstra, Hans Bulsing, Victor Frequin, Iemke Ruige, Rob Ellermeijer, Gerben Moerman en Rolf Thung


In deze vergadering was het de beurt aan de leden om zich naar het kandidaat stellend bestuur (gevormd door Claudio Mancinelli, Carel Emmelot en Marcel van Beek) uit te spreken over de advieslijst.

Voordat de kandidatenlijst door het bestuur aan de leden ter instemming per positie werd voorgelegd nam huidig fractielid Tim Lechner het woord om zijn gevoel te laten spreken, dat hij het erg jammer vond, dat hij op een ‘in principe’ onverkiesbare positie op de lijst is beland, echter erkende hij de moeilijke beslissingen die het kandidaat stellend bestuur moest nemen om  een evenwichtige lijst samen te stellen en respecteert hij hun advies.

Uiteraard hoopt hij, dat hij alsnog voldoende voorkeursstemmen weet te bemachtigen. De vergadering verliep verder vlekkeloos en de leden hebben uiteindelijk unaniem ingestemd met de advieslijst, waarna de nodige ambities werden uitgesproken om volgend jaar maart wederom een goed resultaat neer te zetten voor de lokale VVD.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.