Bijgewerkt: 16 juni 2024

Kees Salentijn en Thea Figee exposeert in Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
17-08-2013

DUO-expo: Kees Salentijn, 'Pinturas Para Una Exposición' en Thea Figee, glas

Directie en medewerkers van de Kunstuitleen Amstelveen nodigen u van harte uit voor de opening van de tentoonstelling op zaterdag 31 augustus 2013 om 15.00 uur in de kunstuitleen aan het Stadsplein 103 in Amstelveen. De opening wordt verricht door Jan de Bruin, vriend van Kees en van de kunstuitleen. Tim de Vries zal op zijn viool de openingshandelingen luister bijzetten.

Buurtnest Amstelveen
(Bron Kunstuitleen Amstelveen - 2013)

Kees Salentijn, 'Pinturas Para Una Exposición' en Thea Figee, glas in de Kunstuitleen Amstelveen


De onderwerpen die Salentijn voor zijn tekeningen en schilderijen gebruikt, zijn veelzijdig, maar altijd mediterraan van aard en gezien vanuit de Spaanse cultuur en traditie. Thea Figee is o.a. glaskunstenaar en in alles wat zij maakt speelt haar liefde, bewondering en zorg voor de natuur een belangrijke rol. In de kunstuitleen een overzicht van haar glaskunst.

De tentoonstelling is te zien van zaterdag 31 augustus tot en met donderdag 19 september 2013. Van Kees Salentijn verscheen het boek “Dan zie je het gebeuren” met gedichten van Theo van der Put. Het boek is tijdens de tentoonstelling te koop voor € 19,95. Voor meer informatie 020-6452333 of www.kunstuitleenamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.