Bijgewerkt: 26 november 2022

Keramiek expositie van Monique Polman in Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
28-03-2015

Van 4 tot en met 25 april 2015 vindt in Kunstuitleen Amstelveen een expositie plaats van keramiek van de Utrechtse kunstenares Monique Polman. De opening is op zaterdag 4 april 2015 om 14.30 uur. In deze tentoonstelling komen ambacht en vormgeving in keramiek bij elkaar.

Foto Amstelveen
(Bron Kunstuitleen Amstelveen - 2015)

De flyer van de keramiek expositie van Monique Polman


Het werk van Monique valt het best te typeren als monumentaal. De inspiratie die zij onder andere uit de natuur haalt, vertaalt zij in grote, indrukwekkende objecten, vazen en lampen. Naast keramist is Monique ook kok. Speciaal voor de kunstuitleen heeft zij op vrijdag 24 april een feestelijk diner -compleet met eetbare bloemen!- samengesteld. Zij kookt in de stijl van Yotam Ottolenghi, de beroemde Israëlisch-Britse kok en auteur van diverse -ook in Nederland zeer populaire- kookboeken. Wij gaan met elkaar genieten van haar gerechten aan de prachtig versierde tafels die zij opmaakte met haar eigen keramische objecten, vazen, bloemen en kleden.

Prijs diner: € 50,- (incl, wijn en koffie). Aanmelden voor: 17 april 2015 via info@kunstuitleenamstelveen.nl Het aantal plaatsen is beperkt! (40). Voor meer informatie: www.kunstuitleenamstelveen.nl Adres: Kunstuitleen Amstelveen Stadsplein 103 1181ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.