Bijgewerkt: 6 december 2021

Kom eten bij Axel

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen
19-02-2014

Lijsttrekker van GroenLinks in Amstelveen, Axel Boomgaars, nodigt Amstelveners uit bij hem thuis te komen eten. In het kader van de verkiezingseditie van de huiskamerrestaurantweek stelt hij op zaterdag 15 maart 2014 zijn huis open. Tussen 18.00 en 20.00 zijn vier mensen welkom om onder het genot van zelf gekookt eten en drinken met Axel in gesprek te gaan over GroenLinks en de gemeenteraadsverkiezingen.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2014)

GroenLinks-lijsttrekker Axel Boomgaars kookt voor u een vegetarisch gerecht


De huiskamerrestaurantweek is een week waarin het huiskamerrestaurant centraal staat: zelf gekookt eten bij iemand thuis, en in een gezellige sfeer mensen uit je stad leren kennen. Omdat deze week bijna samenvalt met de gemeenteraadsverkiezingen, worden lokale politici aangemoedigd mee te doen.

GroenLinks-lijsttrekker Axel Boomgaars leek dit een leuk idee: “Het is een leuke, nieuwe, informele manier om naast alle andere activiteiten die we met GroenLinks op straat hebben, Amstelveners te spreken. Een kort praatje buiten is leuk, maar voor wat meer diepgang is het misschien eens goed om Amstelveners met vragen eens wat langer te spreken. En waarom dan niet direct bij mij thuis met wat lekker eten?”

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2014)

Axel Boomgaars, fractievoorzitter van GroenLinks-Amstelveen in de raadzaal


Omdat er maar beperkte ruimte is voor vier personen, vraagt Boomgaars wel aan Amstelveners om bij hun reservering vragen, of thema’s in te sturen die ze zouden willen bespreken. Bij drukte zullen de mensen met de meest interessante vragen uitgenodigd worden. Het betreft zaterdag 15 maart van 18.00 – 20.00. Reserveren kan via a.boomgaars@amstelveen.nl, of  deze link: http://bit.ly/1fxHLqr. Een week van tevoren zullen de definitieve reserveringen bevestigd worden.

Axel woont zelfstandig in de nieuwbouw van Uilenstede, de studentencampus van Amstelveen. Het menu wordt nog bekend gemaakt, maar zal sowieso vegetarisch zijn. “Het is sowieso leuker om je voor anderen uit te sloven in de keuken dan voor jezelf, maar nu het ook nog eens mogelijke kiezers zijn, zal ik natuurlijk helemaal mijn beste beentje voor zetten”, aldus Boomgaars. Volgens hem moet het vooral een gezellige, ongedwongen avond worden om te praten over de Amstelveense politiek en GroenLinks.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.