Bijgewerkt: 16 juni 2024

Kom naar de Open dag van Zorg en Welzijn 2012

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Zonnehuisgroep Amstelland
07-03-2012

Zaterdag 17 maart 2012 vindt de jaarlijkse Open dag van Zorg en Welzijn plaats. Deze dag is bedoeld om geïnteresseerden een kijkje in de keuken te gunnen bij diverse zorg instellingen.

Ook dit jaar neemt Zonnehuisgroep Amstelland deel aan de open dag. Al onze locaties zijn tussen 11:00 en 15:00 uur open, u kunt worden rondgeleid door één van onze nieuwe gebouwen, meer te weten komen over vrijwilligerswerk en solliciteren op één van onze vacatures.

Zonnehuis Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De nieuwbouw van de Zonnehuisgroep Amstelland aan de Jasmijnlaan in Westwijk, Amstelveen


Vrijwilligers

Wilt u uw tijd zinvol besteden? Laat u informeren over de mogelijkheden om vrijwilliger te worden op een van de locaties van Zonnehuisgroep Amstelland.  Bezoek de locatie van uw keuze voor meer informatie.

Werken bij Zonnehuisgroep Amstelland

Wij hebben regelmatig vacatures in diverse disciplines. Op de website vindt u meer informatie over de vacatures. Tijdens de Open dag van de Zorg kunt u meer informatie krijgen over het werken bij Zonnehuisgroep Amstelland. In het Zonnehuis Amstelveen, het Zonnehuis Westwijk en De Luwte kunt u ook direct solliciteren als u uw cv meeneemt.

Nieuwbouw

Sinds de zomer van 2011 zijn de drie nieuwe gebouwen; het Zonnehuis Amstelveen, het Zonnehuis Westwijk en De Luwte in gebruik. In het Zonnehuis Amstelveen kunt u een bezoek brengen aan de revalidatie afdeling. U krijgt uitleg over alle vormen van zorg die het Zonnehuis Amstelveen biedt.

In het Zonnehuis Westwijk kunt u zich laten informeren over kleinschalig wonen, u kunt tijdens een rondleiding één van de woningen bezoeken. In De Luwte bent u welkom om het gebouw te bewonderen. U kunt zich laten informeren over zowel kleinschalig wonen voor mensen met dementie als verzorgingshuiszorg. Voor een overzicht van alle locaties en vacatures kijk op www.zhga.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.