Bijgewerkt: 27 februari 2024

Kookboeken op 't menu in Bibliotheek Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Bibliotheek Amstelland
04-04-2013

Aalsmeer - Marjolein Kelderman en Debby Koudenburg zijn cracks op het gebied van koken. Marjolein schrijft colums (elle.nl) en is onder andere kookboeken inkoopster bij de boekhandel. Debby had vroeger haar eigen restaurant, heeft een eigen kooksite en schrijft kookboekrecensies voor de boekhandel.

kookboek Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Kookboeken


Beiden zijn in het bezit van ontelbare kookboeken. Marjolein en Debbie ontmoetten elkaar  op de kookboekenafdeling van Athenaeum boekhandel. Donderdag 18 april 2013 komen zij naar de bieb in Aalsmeer en belichten ze hun favoriete kookboeken en talloze recepten. Ook leggen ze uit, waardoor een goed kookboek zich onderscheidt van de rest.

Neem gerust uw favoriete kookboek mee, dan lichten Marjolein en Debby toe wat zij ervan weten en wat zij er van vinden. Een onderhoudende en leerzame avond voor alle liefhebbers van eten en kookboeken. Donderdag 18 april - 20.15 - 22.00 - Bibliotheek Aalsmeer - Prijs: € 7,50 - Pashouders: € 5. Kaarten zijn in alle Amstelland bibliotheken te verkrijgen en online via www.debibliotheekamstelland.nl Adres: Bibliotheek Aalsmeer Marktstraat 19a Aalsmeer
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.