Bijgewerkt: 23 april 2024

Kunstweek 2008 in Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
23-10-2008

ZATERDAG 1 NOVEMBER 2008: DAG VAN DE KUNSTUITLEEN

In het kader van de Kunstweek 2008 tussen 1- t/m 11 november 2008 organiseert Kunstuitleen Amstelveen een tentoonstelling rond het thema ‘dier-baar’. U bent van harte uitgenodigd voor de opening van deze bijzondere tentoonstelling op zaterdag 1 november 2008 om 15.00 uur in de kunstuitleen.

Wij dagen u uit om ter gelegenheid van de hoedententoonstelling van Corrie de Bruin uw favoriete en of meest extravagante hoofddeksel bij deze Meet & Greet te dragen.

Keramiek: Marianne Bijker, Beate Feith, Marianne van Heeswijk, Peter Hiemstra, Wendy Limburg, Edith Madou, Evelyn van Oosterhout, Pete Silverstein, Anna Volkova, Marjan Waanders, Renate Weidner en Pauline Wiertz.

Hoeden: Corrie de Bruin

Schoenen: Renate Volleberg

Kunstuitleen  Amstelveen
(Kunstuitleen Amstelveen - 2008)

Peter Silverstein- Keramiek, Corrie de Bruin- Hoeden, Renate Volleberg- Schoenen


Vanaf zaterdag 1 november 2008 gebruikt de Stichting Beeldende Kunst Amstelveen (SBK Amstelveen) de naam Kunstuitleen amstelveen.nl en dat betekent, dat na 1 november een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en een nieuwe website met de nieuwe vormgeving kunt u bekijken.

Website: Kunstuitleen Amstelveen

Kunstweek 2008

Aan de Kunstweek nemen ook veel galerieën, kunstuitlenen en kunstmusea deel. Alle deelnemende galerieën, musea en kunstlenen bieden u tijdens de Kunstweek specifieke activiteiten en speciale aanbiedingen.

Zo krijgt u bij de deelnemende galerieën bij aankoop van een kunstwerk tijdens de Kunstweek, het fraaie Kunstweek Geschenk cadeau. Het Kunstweek Geschenk krijgt u ook als u tijdens de Kunstweek klant wordt bij een van de deelnemende kunstuitlenen. En de deelnemende musea geven op de eerste dag van de Kunstweek aan alle bezoekers kunstzinnige Kunstweek Attenties.

Verder zijn de deelnemende galerieën, kunstuitlenen en musea met een aantal kunstwerken uit de eigen collecties opgenomen in het omvangrijke en fraaie Kunstweek Boek, dat begin oktober verschijnt. Daarnaast tonen de meeste deelnemende galerieën en kunstuitlenen hun fraaiste kunstwerken tijdens de Kunstweek, in 2008 van 1 t/m 9 november.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.