Bijgewerkt: 2 maart 2024

Kunstweek 2010 in de Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
29-10-2010

Van zaterdag 6 tot en met zaterdag 13 november 2010 wordt de landelijke kunstweek gehouden en in de Kunstuitleen Amstelveen (Stadsplein, 1e etage bibliotheek)  vindt u natuurlijk weer allerlei spannende, interessante en gewoon mooie zaken waar uw hart sneller van gaat kloppen. 

En pas op, want het thema van de kunstweek is Kunst met een Kus: Brengt u tijdens de kunstweek een bezoek aan de kunstuitleen, dan krijgt u van alles maar het meest spannende geschenk is:  EEN KUS!!!!!

Op zaterdag 6 november een Happy Hour in de kunstuitleen van 14.00 tot 17.00 uur in aanwezigheid van de exposerende kunstenaars.  Tijdens het Happy Hour krijgt u 10% korting op uw aankopen (niet op artikelen waar al korting op wordt gegeven). Met het oog op de komende feestmaand heeft de kunstuitleen tassen, sieraden, glas, en designartikelen ingekocht.

Foto Amstelveen
(Foto Luc Houweling - 2010)

Luc Houweling: Badspeeltje, formaat: 80x80 cm - Zonder lijst (geschilderd op doek)


Heeft u onze aanbieding uit een eerdere kunstwerk van Corneille uit de oplage Couple au Oiseaux gemist, niet getreurd, wij hebben er nog een paar en die kunt u kopen met een korting van maar liefst € 200,00. Dus geen € 575,-- maar € 375,.. (ex. lijst). Wij hebben er een paar in prachtige lijsten laten inlijsten en die staan voor u klaar.  Maar op=op en alleen tijdens de Kunstweek.

Bovendien krijgt u zolang de voorraad strekt het unieke Kunstweek Geschenk, het Jaarboek Kunstenaars,  cadeau. En voor alle nieuwe leners geldt:  de maanden november en december gratis lenen!!!!!! Komt en geniet! Van Maria Hees, tassen en sieraden; Luc Houweling, gemengde techniek op doek en papier en een heel bijzondere interactieve  tentoonstelling van Toscani&Cornel.

Op vrijdag 19 november  is er weer een kunstdiner in de kunstuitleen.  Op onze website www.kunstuitleenamstelveen.nl vindt u alle informatie. Voor informatie over tarieven en openingstijden 020-6452333 of www.kunstuitleenamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.