Bijgewerkt: 29 november 2022

Laat je niet foppen Amstelveen!

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen/Twitter
15-03-2022

Het Commissariaat van de Media onderzoekt of de lokale omroep RTV Amstelveen z'n boekje te buiten is gegaan door een programma uit te zenden, waarvoor deelnemende politieke partijen om een financiële bijdrage was gevraagd. De lokale GroenLinks-fractie trekt aan de bel, omdat de partij vindt dat de kijker bedonderd wordt- meldt in een artikel NH Nieuws op 15 maart 2022.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

Martin Kortekaas raadslid van GroenLinks-Amstelveen


'Laat je niet foppen mensen! Dit is niet 'Amstelveen for Everybody', dit is 'Amstelveen for the Happy paying Few'. De partijen die je ziet betalen grof geld voor deelname aan dit programma, in feite kijk je naar de STER reclame. We kennen de formule van Harry Mens, RTVA onwaardig' -  staat er op de Twitter pagina van Martin Kortekaas raadslid van GroenLinks-Amstelveen.

Amstelveen for Everybody! In this episode of our new English spoken program we inform the international community about the upcoming municipal elections. Watch it here: bit.ly/3MyR8xL With politicians @FloortjeGordon @NoomenIII @huisman_kitty @EsVeenboerAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.