Bijgewerkt: 25 mei 2024

Lezing 'De schaduwkanten van de zon' in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
27-06-2011

Ziekenhuis Amstelland informeert geïnteresseerden op donderdag 7 juli 2011 over verstandig zonnen en huidkanker. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst 'De schaduwkanten van de zon' geeft dermatoloog (huidarts) Marc Nahuys een presentatie over dit onderwerp. Aanmelden voor deze bijeenkomst is nog mogelijk.

De bijeenkomst start op donderdag 7 juli om 19.30 uur in de Ontmoetingsruimte van Ziekenhuis Amstelland. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.ziekenhuisamstelland.nl. Mensen die geen toegang hebben tot internet, kunnen zich ook telefonisch aanmelden via de afdeling Communicatie & Voorlichting van Ziekenhuis Amstelland, telefoonnummer 020 – 755 6313.

Lezing

Tijdens de bijeenkomst houdt dermatoloog (huidarts) Marc Nahuys een presentatie over de invloed van de zon op de huid en wat het belang is van het beschermen van de huid tegen de zon. Ook komt aan bod, hoe we onszelf het beste kunnen beschermen tegen de zon om het risico op huidkanker te verkleinen. De verschillende vormen van huidkanker worden toegelicht, waarbij ook aandacht wordt besteed aan het herkennen ervan. Ten slotte worden ook de mogelijke behandelmethoden van huidkanker besproken. Lees meer over op de website: Let op de zonAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.