Bijgewerkt: 25 mei 2024

Lezing Toine Heijmans bij Libris Venstra

Nieuws -> Cultuur

Bron: Libris Venstra
13-07-2011

Lezing over dé literaire zomerhit van 2011 bij Libris Venstra, Toine Heijmans spreekt over zijn roman 'Op zee'

Zaterdag 23 juli 2011 geeft Toine Heijmans een korte lezing bij Libris Venstra. Hij spreekt over zijn roman 'Op zee', die onlangs 5 sterren in de Volkskrant ontving. 'Op zee' heeft alles in zich om dé literaire hit van deze zomer te worden. Heijmans begint om 14.00 uur.  Aansluitend zal hij 'Op zee' signeren. Aansluitend zal hij 'Op zee' signeren.

zee Amstelveen
(Bron Venstra - 2011)

De omslag van het boek van Toine Heijmans


Remco Houtepen, boekverkoper Libris Venstra over 'Op zee': 'Intens, hard, waarachtig. Stijl en inhoud treffen je recht in het hart. Voor deze zomer zeker een absolute aanrader!'

Op zee

Een vader neemt zijn zevenjarige dochter mee op een zeiltocht, in twee dagen van Noord- Denemarken naar Nederland. Afgezonderd van de rest van de wereld horen ze meer dan ooit bij elkaar. Totdat de dochter verdwijnt en de vader alleen achterblijft op zijn boot. Waar is zijn dochter gebleven?

Waarom heeft hij eigenlijk een kind meegenomen aan boord? En wat moet hij zijn vrouw vertellen als hij zonder haar thuis komt? Op zee is een spannende, wonderschone roman over ouders en kinderen en de angst om alles te verliezen. Over de genadeloos mooie Noordzee. En over een plan dat mislukt. Of toch niet? Locatie: Binnenhof 50 1181 ZJ Amstelveen Boekhandel Libris Venstra. Tijdstip : Zaterdag 23 juli 2011 vanaf 14.00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.