Bijgewerkt: 13 augustus 2022

Lokale partij Goed voor Amstelveen maakt haar kandidatenlijst en verkiezingsprogramma bekend

Nieuws -> Politiek

Bron: Jacqueline Höcker
23-01-2022

Met een gemotiveerd en betrokken team toont de nieuwe lokale partij Goed voor Amstelveen met lijsttrekker Jacqueline Höcker haar kandidatenlijst en verkiezingsprogramma (pdf 32 pagina’s).

Goed voor Amstelveen heeft binnen het team van fractie, experts en ondersteuner een goede basis om samen te werken en er te zijn voor Amstelveense inwoners. Goed voor Amstelveen heeft ruime politieke ervaring in huis. Nachshon Rodrigues Pereira heeft van 2006-2010 in de gemeenteraad gezeten en lijsttrekker Jacqueline Höcker was eerst drie en een halfjaar burgerlid en daarna 4 jaar raadslid van 2018-2022. Beide hebben een brede achterban.

'Wij zijn overtuigd van de mogelijkheden voor een positieve ontwikkeling van de partij. Wij willen een partij zijn, waar mensen zich in herkennen. De kloof tussen politiek en inwoner is te groot. We leven in een tijd, waar het vertrouwen in de politiek op een zeer laag pitje staat. Dat begrijpen we maar al te goed. Op lokaal niveau hopen wij een stukje vertrouwen terug te kunnen geven.'

Foto Amstelveen
(Foto Goed voor Amstelveen - 2022)

De kandidaten van Goed voor Amstelveen


Goed voor Amstelveen heeft als kernwaarden: goed wonen, bestaansrecht, duurzaamheid, gezondheid en welzijn. Daarbij heeft de partij respect voor alles wat leeft waarmee  dierenwelzijn ook tot de kernwaarden behoort. Het verkiezingsprogramma kan men op de website lezen. Inwoners kunnen zich aanmelden via de website als men middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden wil worden. www.goedvooramstelveen.nl

Wij hopen dat voor inwoners de drempel laag zal zijn om zich bij ons aan te sluiten. Als lid van de partij, als donateur of als vriend. Als mensen gewoon een keer zonder verplichting een gesprek willen of persoonlijk willen kennismaken, juichen wij dat alleen maar toe. Uiteindelijk willen we als volksvertegenwoordigers makkelijk bereikbaar zijn.

De kandidatenlijst is als volgt: 1.Jacqueline Höcker, 2. Nachshon Rodrigues Pereira, 3. Diana Julio, 4. Will Koning, 5. Inez Huisman, 6. Gijsbert Goes, 7. Sunny NeeterAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.