Bijgewerkt: 24 juni 2024

Lustrum-expositie van de vereniging Amstellandkunst

Nieuws -> Cultuur

Bron: AvK
06-03-2012

Op zondag 11 maart 2012 vindt de feestelijke opening van de Lustrum-expositie van de vereniging Amstellandkunst plaats: Denieuwegalerie, Passeerdersgracht 23 in Amsterdam. Vanaf 16.00 uur is dit tevens de viering van het 5 jarig bestaan van de AvK met haar leden en genodigden.

Op de Lustrum-overzichtsexpositie zal er van iedere kunstenaar 1 kunstwerk tentoongesteld worden en te zien zijn vanaf 10 maart  t/m zondag 8 april 2012. Er is een boekje uitgegeven: in deze jubileumuitgave staat  o.a. een stukje geschiedenis van het ontstaan van de AvK (v. h. Amstelveenkunst) en een overzicht met informatie en werken van de kunstenaars.

AvK Amstelveen
(Bron AvK - 2012)

Uitnodiging naar de Lustrum-expositie van de vereniging Amstellandkunst


Om deze feestelijke tentoonstelling aan te kondigen, zijn er gelijktijdig ‘sporen’ van en door de kunstenaars uitgezet in heel Amstelland: Deze ‘sporen’ bestaan uit een poster van de tentoongestelde kunstwerken in Amsterdam en zijn te zien zijn in diverse openbare locaties in Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel en Amsterdam.  

Bij elke locatie met een ‘spoor’ van een kunstenaar, zullen tevens routekaarten aanwezig zijn waarop alle andere locaties afgebeeld staan en die allen een route naar de overzichtstentoonstelling in Amsterdam leiden. Op deze kaarten staan tevens de feestelijke uitnodiging voor de lustrum expositie voor belangstellenden.  

Deze Lustrum-viering werd mede mogelijk gemaakt door de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars, de NABK en de Gemeente Amstelveen Meer info: www.amstellandkunst.nl www.denieuwegalerie.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.