Bijgewerkt: 28 november 2022

Mark Rutte en Jeanine Hennis-Plasschaert op campagne in Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
16-03-2015

De Amstelveense VVD gemeenteraadsfractie werd op zaterdag 14 maart 2015 in haar campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen bijgestaan door niemand minder dan Minister-president Mark Rutte, Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert en diverse Kamerleden.

VVD Wethouder Raat: “We zijn er trots op, dat onze afdeling binnen een jaar voor de tweede keer bezocht wordt door de premier. Wij zien dit als erkenning voor al het harde werken, waar wij met z’n allen, de fractie van Kees Noomen, het bestuur onder leiding van Claudio Mancinelli en de actieve leden de schouders eronder zetten voor Amstelveen en voor de VVD”.

Foto Amstelveen
(Foto Tom Coumans - 2015)

Mark Rutte, (VVD) Minister-president, minister van Algemene Zaken en Jeanine Hennis-Plasschaert, (VVD) Minister van Defensie op campagne in Amstelveen tussen de bezoekers van het Stadshart Amstelveen op 14 maart 2015


Foto Amstelveen
(Foto Tom Coumans - 2015)

Mark Rutte, (VVD) Minister-president, minister van Algemene Zaken en Jeanine Hennis-Plasschaert, (VVD) Minister van Defensie en Elisabeth Post VVD gedeputeerde voor campagnebus met de fractieleden in Amstelveen


In het kader van de nadere Provinciale Statenverkiezingen, waar de Amstelveense kandidaat Petra Kirch op nummer 7 van de kieslijst staat, werd de lokale VVD bijgestaan door Minister-president Mark Rutte, Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert, Tweede Kamerleden Pieter Duisenberg, Joost Taverne, Barbara Visser, Jeroen van Wijngaarden en Han ten Broeke. Vanuit de Eerste Kamer was Jan Anthonie Bruijn aanwezig. Ook de lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen voor Amstel, Gooi en Vecht Ariane Hoog en lijsttrekker voor de Provinciale Staten in Noord-Holland Elisabeth Post waren op het Stadshart te vinden.

Foto Amstelveen
(Foto Tom Coumans - 2015)

Mark Rutte, (VVD) Minister-president, minister van Algemene Zaken met een VVD balloon poseert voor de fotografen naast een jonge bezoekster en haar moeder in het Stadshart


Foto Amstelveen
(Foto Tom Coumans - 2015)

Mark Rutte, (VVD) Minister-president, minister van Algemene Zaken met expats in het Stadshart Amstelveen


De partij voerde in het kader van de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen op 18 maart 2015 campagne. Amstelveen is al geruime tijd een belangrijke afdeling voor de landelijk VVD, één van de laatste VVD bolwerken in de provincie en die al jaren beleid uitvoert waar de VVD zich hard voor maakt. Zoals lage (OZB) lasten, investeren in veiligheid en het creëren van een aantrekkelijk economisch klimaat voor ondernemers. Het Stadshart wemelde van de VVD jassen en ballonnen. De Minister-president is nog steeds mateloos populair wat bleek uit het feit, dat vele bezoekers van het winkelcentrum even met hem op de foto wilden, waardoor het een drukte van jewelste was rondom de premier. Ook de landelijke en internationale pers was op het bezoek van Mark Rutte afgekomen, dit leidde tot een nieuwsitem, waarbij Amstelveen zaterdagavond nog prominent voorbij kwam in het NOS journaal.

De VVD roept iedereen op om aanstaande woensdag te gaan stemmen, waarbij uiteraard de Provinciale Staten en Waterschappen centraal staan. Echter is ook de toekomstige samenstelling van de Eerste Kamer afhankelijk van deze verkiezingen. Een meerderheid in de Eerste Kamer maakt het voor de VVD mogelijk om ‘koers te houden’. Juist nu, nu de economie herstelt, de kwaliteit van de zorg tot de beste van Europa behoort en de werkgelegenheid toeneemt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.