Bijgewerkt: 4 december 2021

Masterclass Praktische Politiek in Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: GL-Amstelveen
04-09-2013

Idealen omzetten in actie: Masterclass van GL-Europarlementariër in Amstelveen

Kandidaat-lijsttrekker van GroenLinks voor de verkiezingen van het Europees Parlement Marije Cornelissen komt zondag 15 september 2013 naar Amstelveen! De Europarlementariër komt een masterclass Praktische Politiek geven. Daarin vertelt ze wat ze doet en wat haar drijft in Europa, en hoe je in de politiek concrete resultaten boekt.

cornelissen Amstelveen
(Foto Martin Pluimers - 2013)

Marije Cornelissen (1974) is Europarlementariër voor GroenLinks. Cornelissen is vice-voorzitter van de Groene fractie


Marije laat in haar Masterclass zien, hoe zij grote idealen verbindt met praktische oplossingen. Je bent niet politiek actief om mensen van andere partijen te laten weten, dat jij vindt, dat het anders moet, maar om er voor te zorgen, dat het anders gaat. Marije geeft daarbij haar visie op hoe je bereikt wat je wilt bereiken, voor mensen die je nodig hebben.

Marije deelt tijdens de masterclass haar passie voor politiek en wil daarnaast met de deelnemers in gesprek over, hoe zij concreet het verschil kunnen maken. Daarbij is gelegenheid voor vragen en discussie. Iedereen is welkom. Zie voor meer info over praktische politiek www.marijespraktischepolitiek.nl

De masterclass is op 15 september 2013 om 19.00 en vindt plaats in de Buurtkamer in het MOC-gebouw aan de Lindenlaan 75 (in de bocht naast de Heilige Geestkerk). Deelnemen is gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar er zijn maximaal 40 plekken en aanmeldingen hebben dan voorrang. E-mail naar fractie@groenlinksamstelveen.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.