Bijgewerkt: 28 november 2021

Minister Klink bezoekt het CDA-Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
08-02-2010

CDA-Amstelveen lijsttrekker Jan-Willem Groot is een van de sprekers bij het bezoek van Minister Klink aan Amstelveen op 15 februari 2010. Ab Klink, sinds 2007 minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, is in Amstelveen op uitnodiging van de CDA afdelingen Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer en Diemen.

Klink Amstelveen
(Foto Hadewych Veys - 2010)

Ab Klink (1958) is sinds 22 februari 2007 minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het vierde kabinet-Balkenende


Minister Klink komt zijn visie uiteenzetten op actuele thema’s als de kosten van geneesmiddelen en het beleid rond coffeeshops en drugsvrije jongerencentra. Daarnaast zal hij zijn aanpak toelichten, om het dreigende arbeidsmarkttekort van gekwalificeerd personeel in de zorg tegen te gaan. Een aanpak die ook belangrijke aanknopingspunten biedt voor het onderwijs en de politie.

Tijdens deze bijeenkomst in het Congrescentrum spreken ook de lokale lijsttrekkers, dit zijn voor het CDA Amstelveen: Jan-Willem Groot, CDA Aalsmeer: .Ad Verburg, CDA Uithoorn: Jordy Keimes, CDA Ouder-Amstel: Rineke Korrel-Wolvers, CDA Haarlemmermeer: Ed Koster, CDA Diemen: Martin Tokkie.

Na afloop van de bijeenkomst is gelegenheid om onder het genot van een drankje nader kennis te maken met de lijsttrekkers en kandidaten uit de regio en met minister Klink te discussiëren. Locatie: Congrescentrum Amstelveen, Sandbergplein 1. Inloop: 19.30 uur, aanvang 20.00 uurAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS