Bijgewerkt: 15 juni 2024

Mixed media workshop door Sunny Neeter

Nieuws -> Cultuur

Bron: Amstelveenweb.com
05-06-2023

Het was weer tijd dat het stadsbrede evenement voor bewoners van Amstelveen en ook voor bezoekers werd georganiseerd, om op ontdekking in Amstelveen te gaan.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2023)

Het prachtige heempark De Braak waar de workshop werd georganiseerd

Voor iedereen die daar zin in had waren op verschillende plaatsen in Amstelveen uitdagende en verrassende activiteiten te bezoeken, denk hierbij aan theaters, musea, heemparken, sportinstellingen en nog heel veel meer. Op deze wijze werd Amstelveen gepresenteerd vanuit heel veel verschillende perspectieven. Soms wordt er nog geschreven over slaapstad, maar na zo?n dag als deze moet toch duidelijk zijn dat dat verleden tijd is.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2023)

Het heemhuisje in De Braak, waar de workshop Mixed Media werd gehouden

De redactie van Amstelveenweb ging op bezoek bij Sunny Neeter, kunstenares, die in heempark De Braak een eenvoudige workshop ‘Mixed Media’ of te wel ‘Gemengde Technieken’ hield. Art in the Park was een initiatief van Amstellandkunst tijdens Amstelveen 24hrs. In totaal werden er 6 workshops gehouden waarvan Sunny Neeter er een was.


Foto Amstelveen
(Foto Amstelland Kunst - 2023)

Voor Art in the Park kon men zich inschrijven voor één van de 6 workshops, maar meer was natuurlijk ook mogelijk


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2023)

Na een introductie van Sunny kunnen de cursisten aan de slag

Ongeveer 18 mensen hadden zich hiervoor ingeschreven, dus het was volle bak in de kleine hut in De Braak. De aanwezigen kregen desgewenst een drankje, een schort voor en namen plaats aan een grote tafel. Verrassend was dat het merendeel de Nederlandse taal niet goed beheerste en liever in het Engels de uitleg van Sunny kreeg te horen. Gelukkig zijn wij Nederlanders multicultureel opgevoed, dus in ‘Mixed Dutch-English’ legde Sunny uit wat ‘Mixed Media’ inhoudt.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2023)

De cursisten hebben de smaak te pakken en iedereen begint met een nieuwe eigen kunstcreatie


Op de video krijgt u in vogelvlucht een impressie zien van de verkortte workshop. Wilt u eens een volledige workshop bijwonen in haar atelier bezoek dan haar website . Sunny’s atelier ligt in Aalsmeer bijna tegen Amstelveen aan.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.