Bijgewerkt: 4 maart 2024

Motto portretten in Muziek- en Dansschool Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Pascale Lefebvre
13-02-2012

Pascale Lefebvre in actie voor jubilerende Muziek- en Dansschool, samenwerking kunstenares en Muziek- en Dansschool Amstelveen

Kunstenares Pascale Lefebvre wil de jubilerende muziekschool helpen in bezuinigingstijd. Hiervoor heeft zij een project bedacht, waarbij 12 motto portretten worden verkocht ten behoeve van gemotiveerde leerlingen met een (te) smalle beurs. Daartoe doet zij een oproep aan alle Amstelveners:

Welk muziekstuk, welke componist, welke dans, welke uitvoering heeft jou ooit bijzonder geraakt? Zou je onder woorden kunnen brengen wat je toen hebt ervaren, wat er met je gebeurde? Kun je vertellen wat zo'n hoogst persoonlijke muzikale ervaring voor jou betekent?Laat het ons weten.

Lefebvre Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Beeldend kunstenaar Pascale Lefebvre


Schrijf over die bijzondere muzikale belevenis van jou een gedicht of een verhaal (maximaal 400 woorden) en doe mee aan onze wedstrijd in het kader van het jubileum van de Muziekschool Amstelveen. Lever jouw tekst of gedicht vóór 25 februari 2012 in op: info@pascalef.eu  

lefebvre Amstelveen
(Foto P. Lefebvre - 2012)

Pascale Lefebvre maakt een 'Motto portret' in haar atelier tijdens het Open Huis op 22 januari 2012


Wat gebeurt er met jouw tekst?

Kunstenares Pascale Lefebvre zoekt samen met stadsdichter Koos Hagen de 12 mooiste teksten uit. Op zondag 11 maart 2012 om 11.30 uur is er in de Zonnesteinzaal van Muziek- en Dansschool Amstelveen een PERFORMANCE: met live muziek erbij wordt vanuit de tekst een MOTTO PORTRET gemaakt: de muzikale beleving wordt omgezet in een zijde schilderij, waarbij de componist, artiest, het muziekstuk of anderszins tevoorschijn komt.

Deze schilderijen worden op donderdag 29 maart geveild, ook in de Zonnesteinzaal.De opbrengst komt ten goede aan gemotiveerde leerlingen met een (te) smalle beurs. www.pascalef.eu www.muziekschoolamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.