Bijgewerkt: 18 oktober 2024

Museum Cobra Pakt Uit! weekend

Nieuws -> Cultuur

Bron: Museum Cobra
14-08-2024

Een weekend vol Inspiratie en Creativiteit. Museum Cobra nodigt je uit voor een inspirerend weekend vol kunst en creativiteit tijdens Cobra Pakt Uit! van vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september 2024. Kom langs en beleef unieke activiteiten die je meenemen in de wereld van de Cobra-kunst en daarbuiten.

Experimenteel schilderen voor volwassenen. Laat je leiden door de spontaniteit van de Cobra-beweging en creëer je eigen kunstwerk op zaterdag 31 augustus 2024 van 13.00-15.30 uur. Een workshop waar niet denken, maar doen centraal staat. Kosten: € 30 per deelnemer (inclusief museumentree).

Foto Amstelveen
(Foto Evgeny Astapov - 2022)

Experimenteel schilderen in november 2022 in het Cobra Museum

Artist Talk: Tatjana Almuli in gesprek met Diana Blok. Museum Cobra organiseert ook op zaterdag 31 augustus 2024 de artist talk I Challenge you to love me (Ik daag je uit om van mij te houden). Schrijver en journaliste Tatjana Almuli, bekend van onder meer de online VPRO serie Dikke vette leugens, gaat in gesprek met kunstenaar Diana Blok over belangrijke thema’s in haar werk, zoals seksuele identiteit, vrouwenrechten en genderongelijkheid. Tijd: 16.00 – 18.00 uur. Kosten: € 5, inclusief museumentree en een drankje.

Instaprondleidingen. Het hele Cobra Pakt Uit! weekend zijn er instaprondleidingen in Museum Cobra. Ontdek de verborgen verhalen achter de indrukwekkende werken van Pierre Verger en Diana Blok. Op zondag 1 september 2024 zijn de speciale familierondleidingen. Ga samen op avontuur door de tentoonstelling "Open Depot" en ontdek de geheimen van de Cobra-kunstenaars. Alle rondleidingen zijn om 14.00 uur en om 15.00 uur. Kosten: Gratis (exclusief museumentree).  Voor meer informatie en aanmelden, bezoek onze website: museumcobra.nl. Sandbergplein 1, 1181 ZX Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.