Bijgewerkt: 28 maart 2024

Musicalvereniging OVA brengt Titanic de Musical op de planken

Nieuws -> Cultuur

Bron: Musicalvereniging OVA
27-09-2022

Afgelopen donderdag 22 september 2022 was de feestelijke eerste officiële repetitie van Titanic de Musical. Musicalvereniging OVA voert op 9 en 10 juni 2023 deze musical, over de laatste dagen en uren van dit legendarische schip, op in Schouwburg Amstelveen. Dat vierde de vereniging met het aansnijden van een "Titanic-taart".

Foto Amstelveen
(Foto OVA - 2022)

De leden van de Musicalvereniging OVA met de 'Titanic-taart' op 24 september 2022

Titanic de Musical. Titanic de Musical gaat over de RMS Titanic: het grootste en meest luxe passagierschip van zijn tijd en vertelt het verhaal van de laatste dagen en uren van dit legendarische schip vanuit de ogen van haar passagiers. Het publiek maakt kennis met de luxe van de eerste klas en droomt de derde klas mee over hun nieuwe leven in Amerika. Maakt kennis met het personeel van de Titanic; de stoker, de stuurmannen, de stewards, de piccolo, het orkest en nog vele andere.

En ontmoet reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar daarmee kapitein Smith tot wanhoop drijft en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.... Titanic de Musical is een musical over hoop, liefde en ambitie omlijst met prachtige muziek. De regie is in handen van Martijn Egelmeer en de muzikale leiding in handen van Bas Jongsma.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.