Bijgewerkt: 24 juni 2024

Nationale Boekenweek 2012 ook in Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Bibliotheek Amstelland
12-03-2012

Tijdens de Nationale Boekenweek van 14 tot en met 24 maart 2012 ontvangt iedereen die lid wordt van de bibliotheek een exclusieve editie van het Boekenweekessay, inclusief tien handgeschreven ansichtkaarten. Dit jaar het essay van ex-bibliotheekmedewerker, schrijver, muzikant en dichter Nico Dijkshoorn; Verder alles goed.

Lanoye Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2012)

De omslag van de de Boekenweek 2012 cadeau


Ook voor bestaande leden heeft de bibliotheek tijdens de Boekenweek een cadeau; het geschreven portret van Tom Lanoye. Het boekje bevat naast verhalen en veel foto’s ook een prijsvraag, waarmee leuke prijzen te winnen zijn, zoals gratis NS-dagkaarten en gesigneerde boekenpakketten van Tom Lanoye. Vanaf maandag 2 april zijn de oplossingen van die prijsvraag te vinden op www.boekenweek.nl

Het thema van de Boekenweek is dit jaar Vriendschap en andere ongemakken. Tijdens de Boekenweek haalt de Bibliotheek Amstelland Anna Enquist op vrijdag 16 maart 2012 naar de Oude Veiling in Aalsmeer. Petra Possel zal haar interviewen over haar nieuwste roman De verdovers. Kijk voor meer informatie over de Boekenweek op www.amstelland-bibliotheken.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.