Bijgewerkt: 27 februari 2024

Nationale kringloopdag in 'De Boemerang'

Nieuws -> Milieu

Bron: De Boemerang
04-10-2009

Op zaterdag 10 oktober 2009 is het feest in alle BKN (Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland) aangesloten kringloopwinkels in Nederland. Deze dag wil 'De Boemerang' niet zomaar voorbij laten gaan en geeft daarom alleen op die dag 20% korting op alle, ja alle artikelen.

Boemerang Amstelveen
(Foto De Boemerang - 2009)

De kringloopwinkel 'De Boemerang' in de Maalderij


'De Boemerang' is een kringloopwinkel in Amstelveen. U kunt bij ons terecht voor gebruikte boeken, meubels, lampen, huisraad en kleding. De goederen krijgen op deze wijze een tweede kans. De Boemerang is ook een bedrijf, waar mensen de mogelijkheid krijgen om werkervaring op te doen. Mensen die om uiteenlopende redenen enige afstand hebben tot de arbeidsmarkt kunnen bij de kringloopwinkel (indien nodig met begeleiding) aan het werk.

Daarnaast biedt 'De Boemerang' plaats voor vrijwilligerswerk. 'De Boemerang' is een non-profit instelling en onderdeel van Stichting Cardanus. Als winkel en als werkproject wil 'De Boemerang' bijdragen aan de sociale en economische draagkracht van de Amstelveense samenleving en aan een duurzaam gebruik van goederen.

Uw spullen naar 'De Boemerang' brengen is goed voor het milieu. De inbrengtijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 11:00 tot 15:30. De financiële opbrengst komt geheel ten goede aan het realiseren van werkervaringsplaatsen en kringloopactiviteiten.

U bent van harte welkom, niet alleen op de zaterdagen van 11:00 tot 16:00 uur, maar ook op de andere dagen van 10:00 tot 17:30 uur.

Boemerang Amstelveen
(Foto De Boemerang - 2009)

In de kringloopwinkel 'De Boemerang'


Adres: De Boemerang Maalderij 8 1185 ZB Amstelveen Tel.: 020 – 645-9279. Kijk ook op: De Nationale KringloopdagAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.