Bijgewerkt: 3 december 2023

Nieuw website Burgerbelangen Amstelveen is online

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
27-11-2013

Frits Suèr, secretaris bestuur van de lokale partij Burgerbelangen Amstelveen informeert de lezers, dat de vernieuwde website van Burgerbelangen Amstelveen (BBA) is online. Hierop kunt u ook de twitterberichten van wethouder John Levie volgen. Het ontwerp van deze website is van Waterloo Producties uit Amsterdam.

bba Amstelveen
(Screenshot Amstelveenweb.com - 2013)

Screenshot van de nieuwe homepage van Burgerbelangen Amstelveen


Als u deze link aanklikt, moet u de vernieuwde website zien. Het kan zijn, dat u de functietoets F5, of Ctrl F5 moet indrukken om de oude website te wissen in uw browsergeheugen, alvorens u de vernieuwde website krijgt. Dat kan een aantal seconden duren.

Op deze website wordt behalve het actuele nieuws van de fractie en uit de wijken na de ledenvergadering van 12 december 2013 en na goedkeuring van de leden, het verkiezingsprogramma en de kieslijst gepubliceerd. Overigens worden verkiezingsprogramma en kieslijst u toegezonden zo gauw ze definitief zijn. 'Ik hoop u hiermee van dienst te zijn geweest' – aldus de heer Suèr.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.