Bijgewerkt: 2 december 2023

Nieuwjaarsconcert van het Harmonie Orkest Amstelveen in de Paaskerk

Nieuws -> Cultuur

Bron: Yvette Cramer
05-01-2016

Harmonie Orkest Amstelveen begint het nieuwe jaar met het traditioneel sprankelende nieuwjaarsconcert op zondagmiddag 24 januari 2016. Samen met het Strijkorkest Camarata van de Muziekschool Amstelveen verzorgt het blaasorkest een feestelijk muziekprogramma. Daar op staan gevarieerde muziekstukken. Klassiekers als Land of Hope and Glory worden afgewisseld met nieuwe concertwerken als Sub Terra van de Oostenrijkse componist Daniel Weinberger en enkele aansprekende stukken van het recente concert A Musical Adventure. Natuurlijk ontbreekt de bekende afsluiter, de Nieuwjaarsmars voor generaal Radetzky, niet!

Foto Amstelveen
(Bron Harmonie Orkest Amstelveen - 2016)

Een optreden van het Harmonie Orkest Amstelveen


Na afloop brengt Harmonie Orkest Amstelveen graag met alle aanwezigen een toost op een nieuw jaar met vele muzikale optredens. Het concert begint om 14.30 in de Paaskerk, Augustinuspark 1. Toegangskaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, of te reserveren via kaarten@harmonieorkestamstelveen.nl  De prijzen: €7,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar.

Harmonie Orkest Amstelveen is een actieve muziekvereniging die in 2014 is ontstaan uit de Muziekvereniging Bovenkerk. Het Orkest telt zo’n 45 leden en treedt regelmatig op met een breed speelrepertoire, van klassiek tot eigentijds en af en toe een flirt met popmuziek. Meer informatie is te vinden op www.harmonieorkestamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.