Bijgewerkt: 3 december 2021

Ondernemersechtpaar Snoek in het zonnetje door de VVD

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
11-02-2013

VVD beloont inzet voor leefbaarheid in Noord-Holland

Op vrijdag 8 februari 2013 deelde VVD Statenlid van Noord-Holland, Petra Kirch in aanwezigheid van de Amstelveense VVD fractie een taart uit aan het ondernemersechtpaar Remco en Jessica Snoek van 'The WineKitchen' vanwege de bijdrage die zij geleverd hebben aan de opleving van het Oude Dorp van Amstelveen.

Met de VVD Taartenactie, die rondom Valentijnsdag wordt gehouden, worden mensen of organisaties in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere inzet voor de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio. De VVD Taartenactie vond dit jaar voor het zevende opeenvolgende jaar plaats.

vvd taart Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2013)

De taart van de VVD Statenfractie


De VVD wil hiermee aandacht schenken aan het belang van sociale cohesie. Sociale binding is immers van groot belang voor een goed functionerende samenleving. De VVD laat met deze actie haar waardering blijken voor projecten, initiatieven of persoonlijke inzet, die een positieve invloed hebben op de leefbaarheid en/of leefomgeving van Noord-Hollanders.

Remco en Jessica Snoek hebben in economisch onzekere tijden in 2009 een wijn-spijsbar geopend in het Oude Dorp om vervolgens in 2011 een delicatessenzaak te openen, waar zij ook op zondag vers brood verkopen. Ook hebben zij de kerstsamenzang georganiseerd, waar vele Amstelveners op afkwamen.

vvd taart Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen -2013)

Ondernemersechtpaar Remco en Jessica Snoek met Petra Kirch, VVD Statenlid en de medewerkers van 'The WineKitchen' omringd door de leden van de lokale VVD fractie


De VVD vindt, dat zij een geweldige inspiratie hebben gevormd voor diverse ondernemers die ook hun weg naar het Oude Dorp hebben weten te vinden. Het Oude Dorp heeft inmiddels alle ingrediënten om de ‘Negen straatjes’ van Amstelveen te worden. (Zoals dat gevestigd in negen kleine straatjes in het centrum van Amsterdam red.)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS