Bijgewerkt: 24 februari 2024

Ondernemersvereniging Amstelveen en KvK organiseren lijsttrekkersdebat

Nieuws -> Politiek

Bron: OA
09-02-2010

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen begin maart 2010 organiseert de Ondernemersvereniging Amstelveen in samenwerking met de Kamer van Koophandel Amsterdam op dinsdag 16 februari 2010 een lijsttrekkersdebat.

Niemand minder dan AT5-presentator Martijn de Greve zal aan de hand van vragen en stellingen het debat tussen de negen lijsttrekkers en de Amstelveense ondernemers leiden. Met als belangrijkste onderwerp: het versterken van de economische structuur van de regio Amstelland en het stimuleren van de economie.

Als vertegenwoordigers van het bedrijfsleven zijn de OA en de KvK al maanden geleden begonnen met het informeren van de politieke partijen over zaken die zij graag in hun verkiezingsprogramma’s zouden terugzien.

Fontaine Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Restaurant Fontaine Royale


Te denken valt aan onderwerpen als het verbeteren van de bereikbaarheid, de ondertunneling van de A9, adequate huisvesting voor werknemers en een veilig en aantrekkelijk ondernemersklimaat. Welke partij gaat zich voor deze onderwerpen de komende jaren hard maken? Geïnteresseerde ondernemers: debatteer mee

De OA en de KvK nodigen niet alleen de leden van de OA uit maar alle ondernemers uit Amstelveen om op dinsdag 16 februari 2010 naar het lijsttrekkersdebat te komen. Om 17.00 uur start het debat in Résidence Fontaine Royale. Aanmelden kan via info@oa-amstelveen.nl . Meer informatie over het programma is te vinden op www.oa-amstelveen.nl .

De lijsttrekkers zijn:

- VVD: Herbert Raat

- CDA: Jan-Willem Groot

- PvdA: Remco Pols

- GroenLinks: Sander Mager

- BBA: Linda Roos

- OCA: Henk Fokkink

- ChristenUnie: Jacqueline Koops

- D66: Catharina de Leur

- SP: Joep van Erp

Het programma is als volgt:

17.00 uur        ontvangst

17.30 uur        aanvang debat

19.30 uur        borrel

20.00 uur        diner

22.00 uur        eindeAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.