Bijgewerkt: 27 september 2024

Ontmoetingsfeest in Patrimonium en Oude Dorp

Nieuws -> Cultuur

Bron: SAKB
24-09-2024

Op zondag 29 september 2024 is het feest in Patrimonium en het Oude Dorp. Een feest dat in het teken staat van ‘de ontmoeting’. De wijken Patrimonium en het Oude Dorp in Amstelveen hoorden vroeger bij elkaar, maar zijn nu gescheiden door de rijksweg A9.

Als de werkzaamheden aan de A9 klaar zijn, zullen de twee wijken weer een eenheid vormen. Hoewel het nog lang niet zo ver is, vinden de twee stadsdelen elkaar op zondag 29 september 2024.

Foto Amstelveen
(Foto Irene Doorenbos - 2024)

Voorbeeld van Stencil Art

Aan beide zijden van het viaduct over de A9 is veel te zien, te doen en te beleven. Van 13.00 uur tot 17.00 uur zijn er markten: Crafts en Arts. Wijkbewoners en amateurkunstenaars laten hun producten zien. Met onder andere een proeverij van BIZ Amsterdamseweg en kinderactiviteiten van Enjoy.

Bezoekers kunnen ook deelnemen aan diverse gratis workshops zoals Stencil Art van OntmoetingLokaal SAKB. In de Annakerk is er volop muziek, van 13.00 uur tot 20.00 uur. Als de buitenactiviteiten om 17.00 uur afgelopen zijn, gaat het bij ANNA dus nog vrolijk door, met optredens van de Amstel River Singers en DJ Phil. Bij ANNA is ook een expositie van tekeningen van Ruud Benard.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.