Bijgewerkt: 3 juli 2022

Op 29 september 2017 is de afscheidsreceptie van Linda Roos

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
24-09-2017

Woensdagavond 27 september 2017 neemt de gemeenteraad afscheid van Linda Roos als raadslid. Bijna 24 jaar was zij raadslid voor Burgerbelangen Amstelveen (bbA), waarvan 10 jaar als fractievoorzitter. In die 24 jaar heeft zij met een tomeloze inzet en een grote gedrevenheid gestreden voor de belangen van de Amstelveners en voor het behoud van het cultureel erfgoed van Amstelveen. En met succes.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Peter Bot (BBA) wethouder met Linda Roos voor het begin van de laatste RWN commissievergadering van Linda op 12 september 2017 in het raadhuis


Als blijk van waardering voor het vele werk, dat Linda Roos voor bbA en Amstelveen heeft gedaan bieden leden en oud-leden van bbA haar een afscheidsreceptie aan op vrijdag 29 september 2017. Deze receptie is van 17.00 tot 19.00 uur in het Museum Jan van der Togt. Hiervoor zijn vele relaties, collega’s, leden en oud-leden uitgenodigd. Het bestuur heeft helaas niet alle relaties, waarmee Linda Roos in het verleden heeft samengewerkt kunnen achterhalen. Daarom laat het bestuur bij deze, mede namens Linda Roos weten, dat iedereen die bij dit afscheid Linda nog eens de hand wil schudden, maar geen uitnodiging heeft ontvangen, toch meer dan welkom is.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Jaap Prent burgerlid van BBA op 8 februari 2017 tijdens de raadsvergadering, dat nu blijkt, toch niet de laatste was


Onmiddellijk na de afscheidsplechtigheid, op woensdag 27 september in de gemeenteraad, zal Jaap Prent worden beëdigd als raadslid. Hij neemt de plaats van Linda Roos in de gemeenteraad in tot aan de nieuwe gemeenteraadsverziekingen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.