Bijgewerkt: 23 april 2024

Op 3 april is een politiek café met Erik van der Burg

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
20-03-2024

De VVD Amstelveen/Ouder-Amstel houdt woensdag 3 april 2024 weer een politiek café. De partij heeft demissionair staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Eric van der Burg daarvoor uitgenodigd als gastspreker. De heer van der Burg zou in november 2023 al aanwezig zijn bij het politiek café maar moest toen als gevolg van ziekte verstek laten gaan.

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2023)

Eric van der Burg op de flyer van VVD

Het politieke café vindt plaats van 17.15 tot 19.00 uur in Brasserie Paardenburg in Amstelveen. De voorzitter van de lokale VVD André van der Sterre zal het welkomstwoord houden en Eric van der Burg zal daarna zijn inleiding houden. Het debat daarna staat onder leiding van Meindert Schut, journalist, programmamaker en presentator bij BNR. Het aantal asielzoekers, de spreidingswet, het formatieproces; allemaal actuele onderwerpen waar de staatssecretaris een toelichting op kan geven. Iedereen die respectvol in debat wil gaan is welkom.

Het programma is als volgt:

17.15 inloop

17.30 welkomstwoord door de voorzitter

17.40 toespraak Eric van der Burg

17.50 debat onder leiding van Meindert Schut

19.00 einde debat, mogelijkheid om na te praten/borrelen

Diverse raadsleden en wethouders van VVD Ouder-Amstel en Amstelveen zullen bij het café aanwezig zijn. Wie ook aanwezig wil zijn bij dit politieke debat, kan zich hiervoor opgeven bij Victor Frequin (victor.frequin@vpbd.nl ).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.