Bijgewerkt: 22 februari 2024

Open Ateliers Amstelveen 2017

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
13-09-2017

Altijd al een kijkje willen nemen in het atelier van een kunstenaar? Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zetten Amstelveense kunstenaars van 11.00 tot 17.00 uur hun atelierdeuren open voor publiek, tijdens Open Ateliers Amstelveen 2017.

Overzichtstentoonstelling. Vanaf vrijdag 15 september tot en met zondag 1 oktober 2017 is in Kunstuitleen Amstelveen de Overzichtstentoonstelling. Alle kunstenaars die meedoen aan Open Ateliers zijn met één werk vertegenwoordigd. Zo kunt u vooraf op uw gemak een route samenstellen. Wilt u eerst een keuze maken welke kunstenaars u wilt bezoeken? Kom dan naar Kunstuitleen Amstelveen, onderdeel van Platform C aan het Stadsplein en bekijk de Centrale expositie. Deze expositie is te bezichtigen van vrijdag 15 september tot en met zondag 1 oktober, met één werk van elke deelnemende kunstenaar. De Overzichtstentoonstelling wordt officieel geopend op vrijdag 15 september 2017 om 17.00 uur door Xander Karskens, artistiek directeur van het Cobra Museum voor Moderne Kunst. De opening vindt plaats in Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein 97.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Anne Leegstra: 'Nami golven' - acryl, 40x50 cm


Weekeinde Open Ateliers. Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober kunt u op pad naar de ateliers. Dit kan bij de kunstenaars thuis zijn en in een gezamenlijk ateliergebouw. Stap op de fiets, of in de auto en maak kennis met de kunstenaars en hun werk! Dit is dé gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Deelnemende kunstenaars laten met de poster van de atelierroute en/of een atelierroutevlag zien, waar ze zijn gevestigd. Tijdens het weekeinde van de Open Ateliers is Kunstuitleen Amstelveen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u naar www.atelierrouteamstelveen.nl of www.kunstuitleenamstelveen.nl. Er is een uitgebreide folder met daarin een overzicht van alle deelnemende kunstenaars van Open Ateliers Amstelveen, verkrijgbaar bij Kunstuitleen Amstelveen en de overige culturele instellingen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.